væraltidrede.dk

DANIEL PROJEKTET

Jacob Prasch, som er grundlæggeren af Moriel arbejdet, som jeg er dansk repræsentant for, var bibelsk konsulent ved produktionen af en dokumentarfilm om bibelske profetier.  

Filmen er blevet solgt til TV stationer verden rundt, og er derfor blevet set af rigtig mange mennesker ud over hele jordkloden.

 Du kan se filmen her på hjemmesiden. Jeg har sat danske undertekster på den, og det gør det muligt for mig at vise dig den både med og uden danske undertekster. Hvis du er virkelig god til engelsk, så vil jeg anbefale dig  at se den uden undertekster, da den er produceret til at blive set på den måde, dog vil jeg sige at jeg i udgaven med danske undertekster har indsat kommentarer, som styrker budskabet i filmen, så du skal måske alligevel vælge at se udgaven med danske undertekster (eller begge dele), du kan se den uden undertekster ved at klikke her.


Hvis du foretrækker at se den med danske undertekster,  så bør du se den i fuldskærmsvisning på så stor en skærm, som du kan komme til at se den på (IPad eller computerskærm), men selv på en smartphone med en fornuftig stor skærm går det an  (men så altså i fuldskærmsvisning). Du kan se den med danske undertekster  ved at klikke  her.